Waarom MFS?

Bent u op zoek naar een partner die meer doet dan het natlakken van uw staalproduct? We helpen u ook graag met de engineering van uw product, het lassen, snijdelen, samenstellen en aflassen van frames. Daarmee bieden we u een totaalpakket van constructie tot conservering! Voor u levert dat minder schakeltijd en een snellere doorlooptijd van uw product op.

Optimale bescherming tegen weersinvloeden

MFS Staalconstructies voorziet uw staalproduct in onze speciale geconditioneerde natlakcabine van een natlak. Natlakken is zoals de naam al zegt een coatingtechniek waarbij de laklagen nat op nat op elkaar worden aangebracht. Voor optimale bescherming tegen onder andere corrosie en verwering gebeurt dit altijd in meerdere lagen, volgens een zogenaamd meerlaagssysteem. Tijdens het natlakken en na het drogen worden alle verflagen nauwgezet geïnspecteerd, zowel visueel als met diktemetingen. Zo verzekeren we elk eindproduct van een glanzende en beschermende verflaag. Of het nu gaat om een stalen constructie als bouwwerk of voor de offshore sector.

Natlakken MFS constructie

Meerlaags natlaksystemen

MFS Constructie is gespecialiseerd in het aanbrengen van meerlaags natlaksystemen. Veel van onze opdrachtgevers komen uit de maritieme sector. Het is dan ook niet voor niets dat we voornamelijk natlakken conform de norm ISO12944 tot in de hoogste categorie: C5M (marine).
Veelal worden hier 3-laags systemen voor toegepast waarvoor uitsluitend hoogwaardige verfsystemen van o.a. Hempel en International worden gebruikt.

Natlak voorbeeld

Kwaliteitsborging van natlakken

Conform de norm ISO8502 wordt het klimaat in onze natlakcabine voor en tijdens het natlakken gecontroleerd en gemonitord. Indien gewenst kan hier bij levering uitgebreide rapportage voor worden geleverd. Alle verflagen worden gecontroleerd op zowel natte als droge laagdikte. Standaard ontvangen onze klanten een coating certificaat waar de totale droge laagdikte metingen (TDFT) in worden vermeld. In samenwerking met onze partners kunnen we desgewenst ook de meest uitgebreide rapportage aanleveren waarbij alle controles en metingen uitgevoerd worden door Nace level II inspecteur.

Continue monitoring voor het beste resultaat

Wist u dat onze natlakcabine is uitgerust met een geavanceerde LoRa datalogger van FactoryLab die continu de temperatuur en luchtvochtigheid monitort? En we daardoor indien gewenst een uitgebreide coating rapportage kunnen aanleveren?

De kwaliteit van MFS Constructie

Korte doorlooptijden
Gecertificeerd
Strategische samenwerking met partners
Van productie tot coating

Voorbeeldprojecten natlakken

Hieronder enkele projecten waarbij wij voor klanten hun straalconstructies hebben voorzien van natte lak:

Meer weten over onze diensten?

We vertellen u graag meer! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

Neem contact met ons op