Waarom MFS?

Wij vinden het belangrijk om u volledig te ontzorgen. Daarom bieden wij u naast het op maat maken van staalconstructies een totaalpakket aan. Dat betekent dat we niet alleen staalconstructies voor u maken, maar deze ook graag voor u lassen. Daarnaast hebben wij een eigen werkplaats waarin we staalcoating kunnen aanbrengen. We kunnen uw staalproducties voorzien van natlakken en poedercoating. Dit hele proces bij ons onderbrengen levert u onder andere tijdwinst en kostenbesparing op!

 

Kwalitatieve constructies 

Van bescheiden tot zwaar en van eenvoudig tot complex. Kaal, gecoat, verzinkt... Wat uw wens voor uw bedrijf ook is, uw constructieopdracht is bij ons in goede handen. Onze vakkundige en enthousiaste medewerkers hebben ervaring met uiteenlopende staalconstructies in zowel de machine-, tuin-, en utiliteitsbouw als in de offshore-, metaal- en petrochemische industrie. 

 

 

Slim constructiewerk

Onze klanten waarderen ons omdat wij al het constructiewerk op ons nemen. Niet slechts het plaatwerk of alleen het lassen. Van levering van materiaal, snijdelen en zetwerk tot het samenstellen en aflassen van de frames – alles ligt in onze handen. Géén maatafwijking over 30 meter lengte? Als er precisie om de hoek komt kijken gaat MFS Staalconstructies de uitdaging graag met u aan. Dit alles graag veilig en gecontroleerd, volgens de geldende bouwnormen. 3D detailengineering zorgt daarbij voor slimme verbindingen, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van de draagconstructie. 

 

Diverse afwerkingen mogelijk

Naast het ijzerwerk is ook de afwerking van uw staalconstructies bij ons in goede handen. Zo verzorgen wij in eigen werkplaats natlakken en poedercoating. Een groot voordeel voor u als klant, want zo hoeft u hiervoor geen extra partij in te schakelen. MFS Constructie is daarmee echt een one-stop-shop.

Van tekening tot levering

Bij MFS Constructie fabriceren we staalconstructies op basis van uw wensen en ontwerpen. Heeft u alleen nog maar een conceptueel ontwerp? Dan helpen we u graag met de (detail)engineering. Gezamenlijk werken we naar de beste oplossing voor uw constructievraagstuk. Ook kunt u een deel van uw logistieke proces aan ons overlaten. Denk aan het labelen en taggen van de onderdelen en het op de juiste tijd en plaats afleveren. MFS Constructie verzorgt uw staalconstructie van tekening tot levering.

Metaalconstructie MFS

MFS constructies als uw totaalleverancier

In tegenstelling tot veel specialisten, denken wij stalen constructies van A tot Z met u uit, van ontwerp tot constructie en afwerking. U profiteert als klant van kortere doorlooptijden en korte lijnen, omdat u maar met 1 partij hoeft te schakelen. Naast dat we de standaard richtlijnen volgen voor bouwconstructies (o.a. NEN1090-laswerk), zijn we gespecialiseerd in coatings geschikt voor de offshore en de maritieme sector. Kortom: voor duurzame stalen constructies is MFS Constructies graag uw partner!

De kwaliteit van MFS Constructie

Korte doorlooptijden
Gecertificeerd
Strategische samenwerking met partners
Van productie tot coating

Projecten waar we trots op zijn

Meer weten over onze diensten?

We vertellen u graag meer! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat.
Wij leveren aan bedrijven uit alle branches maar niet aan particulieren.

Contactformulier

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct info nodig? Bel ons!

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring

Post- en bezoek adres:

MFS Constructie B.V.
Lindtsedijk 54
3336 LE Zwijndrecht
Nederland

Contact

Telefoonnummer: +31(0)78 6 425 400
Faxnummer: +31(0)78 6 425 403
E-mail: info@mfs-constructie.nl

Wij leveren niet aan particulieren.

BTW nr.: NL855510377B01
KvK nr.: 64073157
IBAN: NL29 RABO 0306 2782 94
SWIFT/BIC code: RABONL2U