Waarom MFS?

Van staalconstructie tot het bewerken van uw staalproduct door lassen en coating. Snijdelen, plaatwerk, samenstellen en aflassen van frames, engineering, in tegenstelling tot veel specialisten zijn wij een totaalleverancier. Dat zorgt ervoor dat u maar met één partij hoeft te schakelen en de doorlooptijd van uw staalproduct veel sneller is. Een win-win dus!

IJzersterke lassen

Lassen is een tweede natuur voor MFS Constructie. Voor onze specialisten is het namelijk net zo vanzelfsprekend als schrijven. Lassen wordt een specialisme op het moment dat de juiste keuzes gemaakt worden om de beste lasverbinding te creëren. Daarom besteden wij bij MFS Constructie veel aandacht aan diverse factoren die de kwaliteit van de las verhogen. We laten dan ook niets aan het toeval over en zorgen altijd voor de juiste keuze in uitgangsmateriaal, de juiste toevoegmaterialen, gekalibreerde lasapparatuur, een geconditioneerde opslag voor onze lasmaterialen, periodieke opleidingen en een goede overdracht van kennis. Kwaliteit is hierbij nooit een vraag maar een gegeven.

NEN1090 gecertificeerd

MFS Constructie is NEN1090 gecertificeerd. Onze gediplomeerde en vakkundige collega’s beheersen alle gangbare lastechnieken zoals TIG-lassen, MIG/MAG-lassen en elektrisch lassen en voldoen vanzelfsprekend aan alle veiligheidseisen en geldende certificeringen. Medewerkers nemen daarnaast deel aan periodieke vakopleidingen, waardoor zij volgens de hoogste standaarden werken.

Laswerk MFS Constructie Zwijndrecht

MIG/MAG- lassen van staal

Wij zijn gespecialiseerd in MIG/MAG lassen van staal. Bij MIG/MAG-lassen komt relatief weinig warmte vrij, waardoor het staal nauwelijks vervormt en we een zeer hoogwaardige laskwaliteit kunnen bereiken. De lastechniek is bij uitstek geschikt voor wat grotere stalen constructies en garandeert een grote lassnelheid én een zeer sterke lasnaad. Vanwege de efficiëntie van het laswerk is deze lasmethode ook prijstechnisch interessant voor u.

Lassen en coaten constructiewerk MFS

Ideale partner voor laswerk en meer

Door te werken met veeleisende klanten, zijn bij MFS Constructie de werkstandaarden hoog en de kwaliteitseisen streng. We handhaven korte doorlooptijden door een zo efficiënt mogelijke planning, die we nauwlettend in de gaten houden. We maken beloftes aan onze klanten waar, met een uitstekende prijs/kwaliteitbalans. Behalve dat wij voor u een all-round partner zijn voor laswerk en metaalconstructies, maakt onze interne poedercoatingafdeling ons echt uniek. Dit is een groot voordeel voor u als klant: u hoeft maar met één partij in gesprek voor uw constructies, en u profiteert daarbij van de beste doorlooptijden.

Laswerk MFS Constructie

De kwaliteit van MFS Constructie

Korte doorlooptijden
Gecertificeerd
Strategische samenwerking met partners
Van productie tot coating

Projecten waar we trots op zijn

Meer weten over onze diensten?

We vertellen u graag meer! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat.
Wij leveren aan bedrijven uit alle branches maar niet aan particulieren.

Neem contact met ons op