IJzersterke precisie

Ook voor speciale machineframes waar precisie, nauwkeurigheid en toleranties van hoog belang zijn is MFS Constructie het juiste adres. Voor diverse opdrachtgevers bouwen we met enige regelmaat machineframes tot wel 30 m. lang.

 

Lees meer

Kwalitatief coaten gaat verder dan alleen spuiten...

Om de kwaliteit van onze hoogwaardige coating te controleren, te borgen en te bewijzen voeren wij diverse kwaliteitscontroles uit. Één van de controles die wij kunnen uitvoeren is de zogenaamde Holiday Test. Met behulp van gekalibreerde apparatuur controleren we of er geen kleine, onzichtbare gaatjes (pin holes) in de coating zitten.

Lees meer

Las- en constructiewerk voor komkommerkantelaars afgerond!

Zwijndrecht - Deze week hebben we weer een tof project afgerond voor één van onze klanten uit de tuinbouwsector. Voor zogenaamde komkommerkantelaars mochten wij het las- en constructiewerk verzorgen.

Lees meer

Meerlaags conservering van Dredging ball-joint

Recent hebben we weer een mooi project afgerond. Voor één van onze opdrachtgevers uit de maritieme sector hebben we een ball-joint mogen stralen en natlakken in een 3-laags systeem. Voor deze opdracht hebben we een verfsysteem van het merk International toegepast.

Lees meer

Constructie-, laswerk en conservering Solar Frames

Onze mannen van staal hebben weer een prachtig project afgerond voor één van onze opdrachtgevers. Het betreft het construeren, lassen en conserveren van 4 speciale frames voor zonnepanelen.

Lees meer

Kleurrijke projecten

"You can have any colour, as long as it is black" Een quote van Henry Ford, waar we met enige regelmaat aan vast kunnen houden. Simpelweg omdat we enorm veel constructiedelen zwart poedercoaten. Maar inmiddels moeten we kleur bekennen...

Lees meer

Nieuwe opdracht voor NEN1090 laswerk!

Recent ontvingen we wederom een prachtige opdracht voor NEN1090 laswerk. In november 2019 zullen we diverse onderdelen lassen van hoogwaardig constructiewerk voor Straatman. Deze specifieke onderdelen maken deel uit van de unieke autonome stroomvoorzieningen gebruikt voor aanmeersystemen. In dit geval betreft het een project voor de Amsterdamse haven. We zijn trots dat we hier deel van uit mogen maken!

Lees meer

Meerlaags natlakken dekconstructie

In opdracht van een scheepswerf hebben we bij MFS Constructie een speciale dekconstructie gecoat. Geheel volgens de uitbegebreide specificaties hebben we een 3-laags coatsysteem toegepast. In dit specifieke geval hebben we verf van het merk Jotun toegepast.

Lees meer

Natlakken voor maritieme omgeving

In opdracht van Straatman coaten we met regelmaat onderdelen voor hun befaamde quick release hooks. De onderdelen worden blootgesteld aan weersinvloeden en veelal toegepast in een maritiem (zee)klimaat. De hoogste beschermingsklasse wordt dan ook toegepast conform ISO 12944, Categorie C5M.

Lees meer

Robotsokkels

Voor een toonaangevende leverancier van logistieke oplossingen en procesautomatisering mochten we bij MFS Constructie een aantal speciale robotsokkels maken. Zowel het ijzerwerk, laswerk als het poedercoaten is door ons verzorgd.

 

 

Lees meer

Poedercoaten van aluminium onderdelen

Dagelijks poedercoaten we bij MFS Constructie aluminium onderdelen voor diverse opdrachtgevers. Één van onze klanten laat ons aluminium schoorsteenkappen poedercoaten. Aangezien deze buiten gebruikt worden en er hoge eisen aan de kwaliteit worden gesteld, wordt hiervoor een speciaal meerlaags poedercoatsysteem toegepast.

 

Lees meer

NEN1090 constructie- en laswerk - Solar Systems

Voor onze opdrachtgever Straatman hebben wij onder NEN1090 keur diverse constructies gelast welke toegepast worden in hun solar systemen. Een mooi project waar MFS Constructie verantwoordelijk was voor traceerbaarheid van gecertificeerd materiaal, laswerk, 100% laskeur en uiteindelijk conservering. Alles heeft uiteindelijk geleid tot een CE-verklaring volgens de norm NEN-EN 1090-1:2009/A1:2001.

 

Lees meer