Terug naar overzicht

Constructie-, laswerk en conservering Solar Frames

Onze mannen van staal hebben weer een prachtig project afgerond voor één van onze opdrachtgevers. Het betreft het construeren, lassen en conserveren van 4 speciale frames voor zonnepanelen. Alle specialiteiten van MFS Constructie kwamen aan bod bij dit toffe project.

Constructiewerk

Geheel gebaseerd op het ontwerp van onze klant, aangevuld met slimme detailengineering van onze project engineer, hebben wij de volledige constructies vervaardigd. Van levering van materiaal, snijdelen en zetwerk tot het samenstellen en aflassen van de frames.

Coaten

Deze speciale frames die blootgesteld zullen worden aan maritieme omstandigheden, zijn geheel thermisch verzinkt en uiteindelijk voorzien van een meerlaags conservering middels natlakken. Dit wordt een zogenaamd duplex systeem genoemd wat valt onder de hoogste vorm van bescherming. Ook dat kunnen we bij MFS Constructie geheel verzorgen in iedere gewenste kleur.

Poedercoaten

Voor dit project mochten we ook enkele lossen onderdelen poedercoaten. Namelijk zogenaamde radarreflectoren vervaardigd uit aluminium. hiervoor passen we een special poedercoatsysteem toe, dat bestaat uit meerdere lagen. Voor aluminium componenten die buiten gebruikt worden gebruiken we polyester poeders die uiteraard TGIC- en loodvrij zijn. Deze poedercoatings zijn specifiek geformuleerd voor applicatie op aluminium profielen en panelen.

Interesse?

Geïnteresseerd in onze specialiteiten of heeft u een concrete aanvraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.